Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

“Të folmet shqipe të Maqedonisë së Veriut” u promovuan në Tiranë

Në kuadër të manifestimit të 50-vjetorit të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, me ç’rast po organizohet edhe një panair i librit akademik, sot në hapësirat e ASHSH-së në Tiranë u përurua vepra “Dialektologjia shqiptare – Të folmet shqipe të Maqedonisë së Veriut” 1 dhe 2, të botuara nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve –Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle