0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Të dhurohet palca kockore, transplantimi është ilaçi i vetëm për shumë sëmundje hematologjike

Nën moton “Donator, të faleminderit” këtë vit u shënua Dita botërore për dhurimin e palcës kockore – në nder të të gjithë atyre që kanë shpëtuar jetë duke dhuruar palcën kockore, me qëllim të ngritjes të vetëdijes së publikut për rëndësinë e dhurimit të palës kockore dhe ndikimin e transplantimit të qelizave amë mbi jetën e pacientëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle