0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Taravari filloi mandatin e ri në Gostivar, përbërja e re e Këshillit Komunal me shumicë të Aleancës dhe VMRO-DPMNE-së

- Me dorëzimin e vërtetimit të kryetarit të zgjedhur, anëtarëve të Këshillit të Komunës Gostivar dhe mbajtjes së mbledhjes konstituive, sot është shënuar fillimi me punë i vetëqeverisjes së re lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle