0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

Takimi i të gjithë drejtorëve në SHA EMV – Plani i prodhimit është rritur për të plotësuar tërësisht nevojat për energji elektrike

Këshilli drejtues dhe mbikëqyrës i SHA EMV dhe drejtorët e të gjithë filialeve sot kanë mbajtur takim në HEC Drini i Zi në Strugë, ku kanë diskutuar për rritjen e planit të prodhimit për këtë vit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle