0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPartitë politike SQPolitikë SQ

Takime të Xhaferit me nikoqirin Sobotka dhe kolegun Zvizdiq

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot realizoi takim me Volfgang Sobotkën, kryetarin e Këshillit Nacional Austriak, në margjinat e Konferencës së pestë botërore të kryetarëve të parlamenteve që mbahet në Vjenë, në organizim të përbashkët të Unionit Inter-Parlamentar (IPU) dhe Parlamentit Austriak. Xhaferi e falënderoi Sobotkën për mikpritjen e ngrohtë dhe organizimin e shkëlqyer të evenimentit të parë ndërkombëtar masovik prej fillimit të pandemisë, që mbahet me prezencë fizike të pjesëmarrësve, masa dhe protokolle gjithëpërfshirëse shëndetësore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle