0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Takim Shahpaska – Lidhja e të verbërve: Audio-lexuesi “Kiko” i dobishëm në jetën e përditshme të të verbërve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska sot e përkujtoi Lidhjen Kombëtare të personave të verbër, që t'i dëgjojë përshtypjet e anëtarëve për shfrytëzimin e aplikacionit audio-lexues "Kiko" në gjuhën maqedone,  të cilën ata e shfrytëzojnë tashmë një muaj, Personat e verbër shprehën kënaqësi të madhe nga shfrytëzimi i programit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle