0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Takim pune i delegacioneve të gjykatave kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Dobrila Kacarska dhe gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të takohen me një delegacion të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës në të cilin do të diskutohet për kompetencat e të dy gjykatave dhe bashkëpunimi i tyre në të ardhmen.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle