0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Takim i Shahpaskës me përfaqësuesit e Sindikatës së pavarur të policisë gjyqësore: Gjithmonë ka hapësirë për avancimin e të të drejtave të punëtorëve

Gjithmonë ka hapësirë për avancimin e të drejtave të punëtorëve. Kërkesa e Sindikatës së pavarur të policisë gjyqësore për stash përfitues do të shqyrtohet. Nëse ka nevojë në periudhën e ardhshme, do të ketë konsultime shtesë edhe me Ministrinë e Drejtësisë, theksoi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska në takim me përfaqësuesit e Sindikatës së pavarur të policisë gjyqësore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle