Foto SQFotoservis SQ

Takim i Komitetit të përzier parlamentar të Maqedonisë së Veriut dhe BE-së

Takim i Komitetit të përzier parlamentar të Maqedonisë së Veriut dhe BE-së

Butoni Kthehu në krye
Mbylle