0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Takim i gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës

Mbrojtja e lirive dhe të drejtave kushtetuese, duke filluar nga subjektet që kanë të drejtë të kërkojnë mbrojtje të këtillë, përfshirja e saj, procedura, veprimtaria juridike e vendimeve dhe zbatimi i praktikës së Gjykatës evropiane për të drejta të njeriut, kanë qenë tema e bisedës në takimin e sotëm punues në Shkup të delegacioneve të Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Gjykatës Kushtetuese të Kosovës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle