0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Tabelat moderne informative me kod QR të vendosura në qindra ndërtesa me rëndësi kulturore dhe historike në Ohër

Përmes Projektit për digjitalizim  dhe promovim të trashëgimisë kulturore "Menaxhimi interrajonal me trashëgiminë kulturore, E-Sistemet"- "IRC - HERMES"  në njëqind ndërtesa  nga rëndësia  kulturore dhe vlera  historike në Ohër janë vendosur tabela moderne informative me kod  QR.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle