Uncategorized SQ

Suedia votoi ndryshime të Kushtetutës me qëllim që ta përforcojë luftën kundër terrorizmit

Parlamenti suedez sot i votoi ndryshimet e Kushtetutës për shkak të përforcimit të luftës kundër terrorizmit, që Turqia e kërkon për ta mbështetur hyrjen e vendit në NATO. Parlamenti sot, gjithashtu, votoi edhe amandamente kushtetuese për spiunim dhe grumbullim të informatave, që shkaktoi shqetësim në mediume.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle