0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Studentët e Klinikës për të drejtat e njeriut pranë Universitetit “Xhons Hopkins” për vizitë në PPRMV

Prokurori publik i Republikës së Maqedonisë së Veriut Lubomir Joveski së bashku me prokurorët publik Bodan Lazarevski dhe Xhelal Bajrami, sot  pritën për vizitë grupin e studentëve të Klinikës për të drejtat e njeriut nga Shkolla për Studime përparuese ndërkombëtare pranë Universitetit "Xhons Hopkins" në SHBA.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle