0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Struga u bë me Shkollë fillore komunale të muzikës

Në Strugë këtë vit shkollor do të fillojë me punë Shkolla fillore komunale e muzikës ku fëmijët do të mund të mësojnë piano, violinë, kitarë, klarinetë, saksofon, bori, fyell, fizarmonikë, instrumente goditëse dhe solo - këndim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle