0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Stërvitja e parë civile e NATO-s “Maqedonia e Veriut 2021”

Në organizim të Qendrës euroatlantike të NATO-s për koordinim të përgjigjeve gjatë katastrofave (EADRCC) dhe Qendrës për menanxhim me krizat (QMK), në rajonin e Ohrit dhe Strugës, nga data 20 deri më 24 shtator të këtij viti do të mbahet stërvitja "Maqedonia e Veriut 2021".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle