0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQLajme nga komunat SQ

Stacioni i filtrimit në Shtip bashkim i teknologjisë sllovene dhe inovacionit japonez

– Projekt kapital, bashkim i teknologjisë së lartë nga Sllovenia dhe inovacionit nga Japonia. Kështu sot kreu shtetëror e quajti stacionin e filtrimit i cili duhet të sigurojë ujë të pastër, të shëndetshëm dhe cilësor për pirje për mbi 100.000 amvisëri në komunat Shtip, Probishtip, Sveti Nikollë, Llozovë dhe Karbinc.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle