0_Sport,Portal SQSport SQ

Sportistët e SHBA-së nuk do t’i marrin celularët e tyre në Lojërat Olimpike në Pekin

Komiteti Olimpik i SHBA-së u ka kërkuar anëtarëve të delegacionit të tij të Lojërave 2022 që të mos sjellin pajisjet e tyre celulare personale në Pekin dhe në vend të kësaj të përdorin "telefonat e disponueshëm" të lirë që mund të përdoren për kontakte me familjen dhe të hidhen kur të kthehen në shtëpi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle