0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

SPM kërkon përmirësim të statusit ekonomik-social të të punësuarve në MPB, AZ, ASK dhe DPF

Sindikata e policisë së Maqedonisë (SPM) kërkon përmirësim të statusit ekonomik-social të të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme, Agjencinë për zbulim, Agjencinë për siguri kombëtare dhe Drejtorinë për polici financiare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle