0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

SPB Tetovë prej orës 9 deri në orën 15 ka zbuluar shtatë autobusë me parregullsi

- Policia e komunikacionit sot prej orës 9 deri në orën 15 në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit kanë zbatuar masa të përforcuara kontrolluese me të cilat ishin përfshirë autobusë të cilët kryejnë transport publik. Gjatë kësaj janë zbuluar dhe sanksionuar shtatë vetura të tjera.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle