0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

SPB Tetovë do të vendosë regjim të veçantë të trafikut rreth Leshokut për festën Zonja e Madhe

MPB Tetovë njofton se kanë përfunduar aktivitetet e planifikuara për mbajtjen e qetë dhe të sigurt të festimeve tradicionale me rastin e festës së krishterë ortodokse "Zonja e Madhe", të cilat do të organizohen më 27 dhe 28 gusht në kompleksin e manastirit në fshatin Leshok.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle