Korrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

SPB Ohër organizon takime pune për parandalim të zjarreve

– Policia e Ohrit me qëllim të parandalimit më efikas, paralajmërim të hershëm dhe parandalim të zjarreve në hapësira të hapura dhe në rajone malore, në gjithë rajonin realizon takime me përfaqësues të Njësive Zjarrfikëse, të Policisë pyjore dhe njësive rajonale të Ministrisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, të ndërmarrjeve publike “Pyjet Nacionale”, inspektoratet kompetente shtetërore, udhëheqësit e Drejtorive për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Qendrave për Menaxhim me Kriza dhe të përfaqësuesve nga shërbimet në vetëqeverisjet lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle