0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Spasovski nga Orizara: Japim mesazh të fuqishëm se nuk do të lejojmë që regjimi të ringjallet në këto zgjedhje, të votojmë për “Më të mirën”

Këto zgjedhje lokale janë shumë të rëndësishme, por, jo për partitë politike dhe për politikanët, por për qytetarët, sepse zgjidhet pushteti lokal që do t’I zgjidhë problemet e qytetarëve me të cilët përballen çdo ditë, që nuk janë zgjidhur dhe nuk ofrojnë zhvillim, theksoi nënkryetari i LSDM-së Oliver Spasovski në fjalimin në Orizarë në kuadër të karvanit “Më e mira për komunën time”.

Veles, 13 tetor 2021 (MIA) – Këto zgjedhje lokale janë shumë të rëndësishme, por, jo për partitë politike dhe për politikanët, por për qytetarët, sepse zgjidhet pushteti lokal që do t’I zgjidhë problemet e qytetarëve me të cilët përballen çdo ditë, që nuk janë zgjidhur dhe nuk ofrojnë zhvillim, theksoi nënkryetari i LSDM-së Oliver Spasovski në fjalimin në Orizarë në kuadër të karvanit “Më e mira për komunën time”.

Ai theksoi se LSDM-ja në vitet e fundit tregoi dhe dëshmoi se çdo qytetar është i rëndësishëm, se shtei është këtu për qytetarët edhe për të mire edhe për të keqe, pesë vjet e ndërton konceptin “Një shoqëri për të gjithë”, e cila jep mundlsi të barabarta për të gjithë, pa marrë parasysh nëse jetojnë në fshat ose në qytet, komunë më të vogël ose më të madhe, siguron shans të barabartë për secilin.

“Në këto zgjedhje duhet të zgjidhet ‘Më e mira’, sepse LSDM-ja i ka potencialet më të mira kuadrovike, të cilat janë zgjedhur me kujdes, të cilët dekorohen me nderime, përgjegjësi, përkushtim dhe këmbëngulje”, theksoi Spasovski. fb/

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle