0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Spasovski në Vjenë merr pjesë në Konferencën ministrore në kuadër të iniciativës ”Platforma për koordinim të përbashkët”

Delegacion i lartë i Ministrisë së Punëve të Brendshme i udhëhequr nga ministri Oliver Spasovski, së bashku me sekretaren shtetërore Magdalena Nestorovska mori pjesë në Konferencën ministrore në kuadër të iniciativës ''Platforma për koordinim të përbashkët'' e cila po mbahet në Vjenë, Republika e Austrisë, në organizim të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Austrisë në temën ''Mekanizmi rajonal për kthim, partneritete për kthim'', në të cilin marrin pjesë ministrat e punëve të brendshme të vendeve të UE-së dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle