0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Spasovski në tribunë me rastin e 30 viteve të Sindikatës së policisë së Maqedonisë së Veriut

Përmes marrëdhënieve dhe mënyrës së realizimit dhe efikasitetit të kompetencave dhe autorizimit policor me vendosjen e tyre ligjore dhe mbrojtje, mund të jepet gjykim i caktuar cilësor për kapacitetet e një shoqërie që ta vlerësojë, kultivojë dhe mbindërtojë ligjshmërinë – si një nga parimet primare të funksionimit të saj, porositi ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski në fjalimin e tij në tribunën me temë “Mbrojtje penale juridike dhe kundërvajtëse të të punësuarve në MPB, AZ, ASK dhe DPF”, me rastin e e 30 viteve nga themelimi i Sindikatës së policisë së Maqedonisë së Veriut (SPMV).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle