0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Spasovski në punëtorinë kushtuar Propozim-iniciativës për shërbimin e pavarur të sigurisë të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme e mirëpret dhe e mbështet iniciativën e propozuar për dizajnimin dhe financimin e një koncepti të ri të sigurisë për nevojat e dhomës sonë legjislative. Në fakt, një nga veçoritë e Ministrisë në këto pak vite, ndër të tjera, është angazhimi ynë i deklaruar dhe i konfirmuar për hapje dhe gatishmëri të plotë për të reformuar segmentin e sigurisë, përputhshmëria e saj organizative me standardet më të larta normative dhe profesionale me ato të shërbimeve të sigurisë dhe praktikat e partnerëve tonë BE dhe NATO, si një nga interesat strategjike shtetërore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle