0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQPolitikë SQShoqëri SQVideo deklaratë SQ

Spasovski në hapje të fushatës për rreziqet nga mbajtja dhe keqpërdorimi i armëve të vogla dhe të lehta (dejtpërdrejtë)

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe zëvendësja e përfaqësuesit të përhershëm të UNDP-së, Sanja Bojaniq, do të marrin pjesë në manifestimin për hapjen e fushatës për ngritjen e vetëdijes publike për rreziqet që rrjedhin nga mbajtja dhe keqpërdorimi me armët e vogla dhe të lehta (AVL).

Shkup, 6 tetor 2022 (MIA) – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe zëvendësja e përfaqësuesit të përhershëm të UNDP-së, Sanja Bojaniq, do të marrin pjesë në manifestimin për hapjen e fushatës për ngritjen e vetëdijes publike për rreziqet që rrjedhin nga mbajtja dhe keqpërdorimi me armët e vogla dhe të lehta (AVL).

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle