0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Spasovski: Mbështetja ligjore për viktimat e rrezikuara e të dhunës është çështje e qasjes multisektoriale

Mbështetja ligjore e viktimave të rrezikuara (fëmijë, gra, të moshuar dhe persona me aftësi të kufizuara) ndaj veprave penale të dhunshme është gjithmonë çështje e qasjes multisektoriale, me ç'rast nga pikëpamja e MPB-së, njohuritë e punonjësve të policisë janë të paçmueshme dhe kompetencat e tyre që do të mundësojnë parandalimin e viktimizimit shtesë të viktimës, përkatësisht viktima në kohë t'i marrë të gjitha të drejtat e tij.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle