Politikë SQ

Spano: Ka reforma të mira në gjyqësorin vendor kur bëhet fjalë për kufizimin e kohëzgjatjes maksimale të procedurave

Një nga trendet pozitive zhvillimore sa i përket gjyqësorit të Maqedonisë së Veriut është se kanë reforma të mira, veçanërisht në Gjykatën e Lartë dhe në gjykatat e apelit kur është fjala për kufizimin e kohëzgjatjes maksimale të procedurave, tha kryetari i Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut Robert Spano në konferencën e sotme për media në Shkup.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle