0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Sot më ftohtë në Kodër të Diellit, ndërkaq në Demir Kapi dhe Gjevgjeli janë matur nëntë gradë

Temperaturë më të ulët sot në mëngjes ka pasur në Kodër të Diellit ku janë matur -2 gradë, në Hanet e Movarovës dhe Llazaropole një gradë, në Krushevë dhe Kriva Pallankë tre gradë, në Pretor katër, në Berovë dhe në Ohër një gradë, në Prilep, në Tetovë dhe VInicë shtatë, në Shkup-"Zajçev Rid" dhe Shkup-Petrovec gjashtë, në Manastir dhe Kumanovë shtatë, në Strumicë dhe Shtip tetë, dhe në Demir Kapi dhe Gjevgjeli nëntë gradë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle