0_Web_Ballina – Sllajder SQPolitikë SQ

Sondazhi i NDI-së: Qytetarët besojnë në demokraci, por duan edhe “dorë të fortë”

Pothuajse tre të pestat e qytetarëve të vendit ose 58 për qind preferojnë demokracinë si sistem qeverisjeje, por deri në 72 për qind preferojnë qeverisjen demokratike dhe sundimin e “dorës së fortë”, sipas hulumtimit të Institutit Kombëtar Demokratik (NDI) mbi tema që lidhen me demokracinë, qeverisjen, Kovid-19, gjeopolitikën dhe dezinformimin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle