0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Sondazh: Nëntëdhjetë e tre përqind e kompanive kanë nevojë për masa të reja financiare për lehtësimin e pasojave nga pandemia

Nëntëdhjetë e tre për qind e kompanive konsiderojnë se nevojiten masa të reja financiare për lehtësimin e  pasojave nga pandemia, si ndërprerjet në zinxhirin e furnizuesve, mungesën e mikroçipëve, ndërprerjet e prodhimit nga ana e klientëve etj, dhe këto masa do të kontribuojnë për ruajtjen e numrit të të punësuarve, subvencionimin e shpenzimeve për energji elektrike dhe uljen e të dhënave doganore importuese, konkludohet në rezultatet e sondazhit të sotëm të prezantuar nga Asociacioni i kompanive të huaja me prodhim të avancuar teknologjik të kryer nga data 4 deri më 15 nëntor të vitit 2021 me kompanitë me kapital nga SHBA-ja, Gjermania, Britania e Madhe, Kanadaja, Italia, Turqia Belgjika, Sllovenia.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle