Biznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Sondazh i OECD-së: Banka Popullore me besim më të lartë në rajon, si institucion që mundëson edukim financiar

Në Maqedoninë e Veriut, më shumë se kudo në rajon, qytetarët kanë besim në bankën qendrore si institucion që mundëson edukim financiar. Kjo u theksua në punëtorinë e organizuar me Rrjetin Ndërkombëtar për Edukim Financiar pranë Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (INFE-OECD).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle