0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Sondazh i Bankës Popullore: Bankat dhe kursimoret paralajmërojnë produkte të reja për “kredi të gjelbër”

Pothuajse 90 për qind nga të gjitha bankat dhe kursimoret në vend konsiderojnë se ndryshimet klimatike janë burim i rëndësishëm i rrezikut për qëndrueshmëri financiare, tregon Anketa më e re për rreziqet nga ndryshimet klimatike, që Banka Popullore e zbaton në fillim të vitit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle