0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

Skadon afati për paraqitje për votim në kushte shtëpiake për zgjedhjet në Mavrovë dhe Rostushë, Qendrën e Zhupës dhe për Këshillin e Tetovës

Afati për paraqitje për votim në kushte shtëpiake për persona të sëmurë dhe të pafuqishëm dhe ata të cilët janë në izolim, për zgjedhjet për kryetarë të komunave në komunat Mavrovë dhe Rostushë dhe Qendrën e Zhupës dhe për anëtarë të Këshillit të Komunës së Tetovës, skadon sot. Votimi për këta persona është më 19 gusht, ndërsa zgjedhjet do të mbahen më 20 gusht.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle