E përzgjedhur SQ

Siria u bë narko shtet

Në raportin e publikuar nga kjo faqen britanike e internetit “Ekonomist” bëhet e ditur se Siria u shndërrua në narko shtet, eksporti kryesor i të cilit janë hapat “Kaptagon” dhe se nevoja për këtë hapa është zgjeruar dukshëm në këtë vend, gjë që u shkakton dëm të rinjve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle