0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Sindikatat e Policisë dhe të Armatës me protestë para Qeverisë kërkuan harmonizimin e pagave me atë minimale

- Sindikatat e Policisë dhe të Armatës sot përmes protestës para Qeverisë kërkuan harmonizim urgjent të pagave  me atë minimale për punëtorët në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe në Mbrojtje. Kërkuan edhe sistemim të pjesëtarëve të ushtrisë nëpër institucione pasi të mbushin 45 vjet siç është parashikuar me Ligjin për shërbim në ARM.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle