0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShëndeti SQShoqëri SQ

Sindikata e QK-së: Drejtorët e SHP-së dhe ministri i Shëndetësisë nuk kanë bazë ligjore për ndërprerjen e punës së një punonjësi shëndetësor

Sindikata e Qendrës Klinike njoftoi se drejtorët e Shëndetit Publik në Qendrën klinike dhe ministri i Shëndetësisë, në kundërshtim me ligjin, kanë marrë vendime për ndërprerjen e kontratës së punës për shumicën e punëtorëve shëndetësorë, gjegjësisht punonjësve shëndetësorë të moshës prej 64 vjeç dhe kanë 15 vjet stazh pensional.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle