Kulturë SQKulturë.Portal SQ

Simpoziumi i shtatë ndërkombëtar i artit “Struga 2022”

Nga 24 deri më 29 qershor në Strugë për herë të shtatë organizohet Simpoziumi ndërkombëtar i artit “Struga 2022” ku pjesëmarrës do të jenë rreth 30 artistë të njohur nga  14 shtete të botës. Ky aktivitet ndërkombëtar organizohet nga Shoqata për Art dhe Kulturë SILINDAR’T udhëhequr nga Burhan Ahmeti me mbështetje nga Gigabel Computers, San Deco Gostivar, Healthynous, Pevalit, Jaffa, Komuna e Strugës, Picart Studio si dhe donatorë të tjerë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle