0_Magazinë.Portal SQMagazinë SQ

Si të shmanget stresi gjatë udhëtimit?

Udhëtimi shkakton stres, veçanërisht për njerëzit që rrallë shkojnë për pushime ose nevoja të tjera jashtë vendit. Siç shkruan “Dejli Ekspres”, për të shmangur situatat e paparashikuara gjatë udhëtimit, rekomandohet planifikim paraprak - zgjidhni drejtimin, rrugën, hotelin, automjetin, blini dhe përgatitni rrobat e nevojshme për vendin dhe sezonin, para udhëtimit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle