0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Më shumë blerje onlajn nga jashtë për në Maqedoninë e Veriut bëhen nga SHBA-ja dhe Mbretëria e Bashkuar

Gjatë vitit 2021, e-tregtarët e huaj nga vendasit kanë realizuar gjithsej 471.688 transaksione onllajn në vlerë të përgjithshme prej 16,4 milionë euro, sipas analizës së të dhënave të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, që ka të bëjë me numrin dhe vlerën e e-transaksioneve të realizuara me kartela pagesore të huaja për e-tregtarët vendorë të bëra nga Asociacioni për e-tregti të Maqedonisë - AETM.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle