0_Maqedoni.Portal SQTekste origjinale SQ

QMB “Mollëkuqja”: Shumë vajza në Gostivar dhe Tetovë, pre e ngacmimeve seksuale në rrjetet sociale

Ngacmimi seksual është një hap i padëshiruar seksual, një kërkesë e padëshirueshme për favore seksuale ose sjellje tjetër e padëshiruar e një natyre seksuale që e bën një person të ndihet i ofenduar, i poshtëruar dhe/ose i ngacmuar, ku një person i arsyeshëm do ta parashikonte atë reagim në ato rrethana.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle