0_Maqedoni.Portal SQShkup SQ

Shumë lagje të Shkupit nesër pa energji elektrike

Shfrytëzuesit e lagjes Butel 1, Butel 2 dhe Rasadnik, lagjja dhe zona industriale Vizbeg, lagjet Kuçevishka Bara dhe Shuto Orizarë, burgu i Shutkës, lagjet Shkup Veri, lagjja e Tophanës, pjesa më e madhe e Komunës së Çairit dhe Momin Potok nesër nga ora 04:00 deri në 06:00 do të mbesin pa energji elektrike.

Shkup, 17 korrik 2021 (MIA) – Shfrytëzuesit e lagjes Butel 1, Butel 2 dhe Rasadnik, lagjja dhe zona industriale Vizbeg, lagjet Kuçevishka Bara dhe Shuto Orizarë, burgu i Shutkës, lagjet Shkup Veri, lagjja e Tophanës, pjesa më e madhe e Komunës së Çairit dhe Momin Potok nesër nga ora 04:00 deri në 06:00 do të mbesin pa energji elektrike.

Siç informojnë nga EVN Maqedoni, arsyeja për ndërprerjen e energjisë elektrike është realizimi i Projektit për rikonstruim dhe modernizim të trafostacionit 110  kilovat “Vasil Glavinov”. fb/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle