0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQPolitikë SQ

Konferencë shtypi për dialogun për politikat publike të reformave në jurisprudencë (drejtpërdrejtë)

Deklarata për mediat të pjesëmarrësve të dialogut për politika "Implementimi i Strategjisë për reforma në sektorin e gjyqësisë 2017-2022 me Plan aksionar - "Deri ku jemi dhe çka më tutje?", që e organizon  Instituti për politika evropiane.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle