Biznes SQBiznes.portal SQ

Shtrenjtim rekord në Kroaci

Çmimet konsumuese në Kroaci në qershor janë rritur për 12,1 për qind në krahasim me të njëjtin muaj e vitit të kaluar, që është shkalla më e lartë e inflacionit prej se Enti Shtetëror i Estetikës i mbanë këto të dhëna, ndërsa më shumë është pasoj e shtrenjtimit të derivateve dhe ushqimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle