Evropë SQEvropë.Portal SQ

Shtetas të huaj kanë investuar 524,44 milion euro në Mal të Zi

Investimet e tërësishme të shtetasve të huaj dhe kompanive në Mal të Zi në periudhën nga janari deri në gusht të këtij viti arrijnë 524,44 milion euro, tregojnë të dhënat preliminare të Bankës Qendrore në Mal të Zi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle