Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Shqipëria edhe më tutje me normën më të ulët të inflacionit në rajon ndërsa mesatarja është nën atë të BE-së

Ministrja shqiptare e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, në konferencën e rregullt mujore për lëvizjet në ekonomi, bëri të ditur se inflacioni i vërejtur në Shqipëri është dukshëm më i ulët krahasuar me vendet e rajonit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle