0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQ

Shpenzimet e jetesës në muajin maj më të larta për 11,9 për qind dhe çmimet e shitjes me pakicë me 12,1 për qind

Shpenzimet e jetesës në maj të këtij viti krahasuar me muajin paraprak janë rritur për dy, kurse çmimet e shitjes me pakicë për 1.5 për qind. Krahasuar me majin e vitit të kaluar, shpenzimet e jetesës janë më të larta për 11,9 për qind dhe çmimet e shitjes me pakicë për 12,1 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle