Shpallje për furnizim publik 2022

  1. 13.01.2022 –  Thirrje pèr furnizim publik tè shèrbimit pèr Revizion e Llogarise vjetore dhe Rraportet financiare te SHA MIA – Shkup, pèr vitin 2021 00205/2022
  2. 31.01.2022 – Shpallje për furnizim publik të mallrave – Pajisje informatik 00831/2022
  3. 04.02.2022 – Thirrje pèr furnizim publik të shërbimit për hosting të infrastrukturës virtuale nga një operator për server dhe marrjen me qira të linjës së internetit 01195/2022
  4. 10.02.2022 – Thirrje për furnizim publik të mallrave – Mjete për higjiene 01638/2022 
Butoni Kthehu në krye
Mbylle