Shpallje për furnizim publik 2021

1. 20.01.2021 Njoftim për prokurimin publik të shërbimit për Auditimin e Llogarisë Vjetore dhe Pasqyrat Financiare të AD “MIA” për vitin 2020
2. 03.02.2021 Njoftim për prokurimin publik të perdeve të aluminit për mbrojtje
3. 09.02.2021 Njoftim për prokurimin publik të dollapëve të papërshkueshëm nga zjarri 01514/2021
4. 26.03.2021 Njoftim për shërbimin e prokurimit publik – Pritja e infrastrukturës virtuale nga një operator serveri dhe dhënia me qira e linjës së internetit 05160/2021
5. 09.04.2021 Njoftim për prokurimin publik të furnizimeve të zyrës dhe tonerëve 06001/2021
6. 14.05.2021 Njoftim për prokurimin publik të shërbimeve të telefonisë mobile 08007/2021
7. 02.06.2021 Njoftim për prokurimin publik të produkteve të higjienës 09287/2021
8. 02.07.2021 Njoftim për prokurimin publik të punimeve – Përshtatja e lokaleve të biznesit në ndërtesë FDA 11407/2021

Butoni Kthehu në krye
Mbylle