0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

Shpallet konkursi i nëntorit të botimit të SPGPM “Gazetaria si e mirë publike”

Numri i ri i botimit të Sindikatës së Pavarur të Gazetarëve dhe Punonjësve  Mediatikë (SPGPM), "Gazetaria si e mirë publike" e trajton temën "Trajtimi i gazetarëve të rinj në redaksitë".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle